Gedachten aan Zee

- Gedachten aan Zee

Sprokkelwandeling met de jutter op het strand en ondertussen bedenken wat er in jouw leven aanspoelde, rondleiding door juttersmuseum en daarna driedimensionaal kunstwerk maken, heerlijke homemade lunch die we afsluiten met je gedachten op eigen wijze te verbeelden. We wandelen door de duinen naar het Hemels Gewelf en ronden daar af met een workshop Chi Neng Qigong.

Programma

Start bij Klein Seinpost. Na de koffie en uitleg van het programma lopen we naar de Jutterskeet, maken kennis met de jutter Ome Jan en bekijken het Juttersmuseum. Onder de deskundige leiding van de jutter maken we een sprokkelwandeling op het strand waarbij we alles wat we vinden verzamelen en nadenken over wat er in je eigen leven is aangespoeld. (alles wat aan het strand aanspoelt verzamelen, terwijl je nadenkt/terugkijkt op wat voor bijzondere dingen in je eigen leven zijn aangespoeld).

Terug bij de Jutterskeet maken we met het gevonden materiaal een kunstwerk onder het genot van koffie/thee én scheepsbitter én iets hartigs. Ondertussen filosiferen we over de aangespoelde levenslessen.

We nemen afscheid van Ome Jan en wandelen door de duinen naar het Hemels Gewelf, natuurkunstwerk in een duinpan (20 minuten) en sluiten de dag af met een workshop Chi Neng (om alle indrukken van deze dag weer in balans te brengen) om ontspannen en opgeladen ons eigen pad te vervolgen.

Lokatie:

Jutterskeet / Strandslag 5

Kijkduin

De kosten voor deze dag zijn 35,- / 40,- (BTW?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>